maanantai 21. heinäkuuta 2014

Häälahjoja ja muutama muu kuva häistä.

Tosiaan viime viikonloppuna oli miesystäväni siskon häät jonne olin päättänyt kutoa Wedding Peacock shaalin morsiammelle ja sulhaselle itse suunnittelemani kirjoneulesukat. Sukathan nyt oli vielä se helppo osuus, mutta shaalin kanssa olikin vähän enemmän ongelmia joista löytyy edellisessä päivityksessä lisää. Sulhasen sukat on tehty Dropsin alpaca langasta jota meni vajaat 4 kerää, kun kämmin suunnitelmani kanssa enkä jaksanut alkaa enää muuttamaan sitä joten kudoin kahta lankaa yhdessä. Muutenhan noista olisi tullut aivan liian pienet. Tokihan niistä olisi tullut nätimmät kun olisi kutonut vain toisella langalla mutta minkäs teet. Ehkä olen sitten seuraavalla kerralla viisaampi?

Sulhasen sukat edestä

Ja pohjaan piti vielä sydämmet tehdä <3

 Sulhasen sukatr valmistuivat torstai-perjantai välisenä yönä ja Shaali valmistui perjantai-lauantai välisenä yönä. Lauantai aamulla heräsin jo puoli yhdeksältä päättelemään langanpätkiä ja lahjat valmistuivat ajallaan. Yllätys sinänsä, kun ottaa huomioon että lanka loppui. En kyllä varmasti olisi tätä saanut valmiiksi jos olisin tehnyt täysin ohjeen mukaan. Muutenhan tuo on ohjeenmukaisesti tehty mutta viimeisestä kuviosta jätin pois n. 20 riviä. Odotan vielä että pääsen pingottamaan Shaalin muutaman viikon kuluttua kun hääpari palaa häämatkaltaan, sitten saatte vielä ainakin yhden kuvan tästä työstä.


Pingottamatta klo 9 aamulla vain nopeasti matolle että saa edes yhden kuvan shaalista talteen :D
Hääparin saavuttua lauangtaina juhlapaikalle, heti tilaisuuden tultua annoin lahjat heille jo etukäteen. Ihan vain sillä kun halusin ehdottomasti morsiammesta kuvan shaalin kanssa ja sen minä sainkin. Itseasiassa kaksikin!





















Itse ainakin rakastuin tuohon Wedding Peacock-malliin, ehkä teen itselleni samanlaisen jonain päivänä... Todennäköisesti kuitenkin erivärisenä sillä valkoinen ei oikein minua pue. Vihreänä ehkä jos jostain sattuisi löytymään oikean väristä ja vahvuista lankaa.

Vielä meinaa olla krapula mutta eiköhän sekin tässä päivän mittaan helpota. Häät olivat oikein kauniit ja morsian varsinkin. Tämän tytön on nyt palattava takaisin töiden ja selbudeath-sukkien pariin.

Katsellaan taas~
Keikkudo






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti