keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Alberta Shawl

Laiskuus on pahe ja minun kohdalla se ilmenee juuri näin, olen unohtanut päivittää blogia vaikka mitä jännää on valmistunut edellisen postauksen jälkeen. En kuitenkaan nyt ala niitä sen kummemmin purkamaan vaan tämä postaus koskee pelkästään yhtä ainoaa työtä. Nimittäin tätä ihanaa shaalia.

Veljeni menee naimisiin viikon päästä ja hänen (tuleva)vaimonsa pyysi minua tekemään hänelle shaalin häihin(mainitsinkin sen tuolla muutama postaus aiemmin). Langat ja helmet ovat hänen hankkimia ja ohje löytyi pitkän etsinnän jälkeen Ravelrystä. Alkuunsa ajattelin yhdistellä useampaa eri ohjetta mutta päädyin sitten tekemään tämän täysin Albertan ohjeella (mitä nyt vähän helmiä lisäilin sinne sun tänne).



Helmet on lisätty neuloessa 0.5mm virkkuukoukulla ja käytössä oli kaksi eri purkkillista helmiä. Tämä oli ensimmäinen kerta kun edes kokeilin helmien lisäämistä neuleeseen ja herran jestas miten hauskaa se on! En olisi koskaan uskonut. Samalla tämä oli hirveän hidas neulottava juurikin niiden helmien takia. Olen kuitenkin onnellinen että tämä valmistui näin hyvissä ajoin eikä tällä kertaa pingottaminen jäänyt vasta häiden jälkeen tehtäväksi. Toivon todellakin että tuleva morsian pitää tästä <3

Aloitettu : 6.11.2014
Valmis : 22.1.2015
Lanka: Ornaghifilati Merino Oro
Väri 082
Langanmenekki: 47g
Ohje: Alberta Shawl 


- Keikku

5 kommenttia:

  1. Melkein tekisi mieli mennä naimisiin....on nämä sun hääshaalit niin upeita.

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä edellisen kanssa!

    VastaaPoista
  3. Pitsishaalien tekeminen on mukavaa, mutta toisaalta tykkään näpertää kaikkea pientä ja nuo langat on aivan ihanan pehmeitä ja ohuita. Seuraavan teen itselleni mutta jätän ne häät väliin :P Eihän sitä aina ole pakko mennä naimisiin jos tahtoo shaalin.

    VastaaPoista
  4. Upea! Itsellä on huivien teko ollut vuoden tauolla, ohjeita olis kyllä tietokone pullollaan, mut mut.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ Itse innostuin pitsistä vasta viime kesänä niin vielä tuntuu kovin riittävän intoa :D Eiköhän se hieman laannu ajallaan mutta nyt oli heti tämän valmistuttua pakko aloittaa tekemään uutta itselleen :D

      Poista